21. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saab saab kohendusi

Nagu Automedia fotodelt näha, üritab Saab oma hiljutiselt näituste hitilt Aero X Concept'ilt mõningaid jooni laenata ka tavaautode tarbeks.

Mudel 9-3 saab agressiivsema iluvõre, millel kaks pisikest õhuvõttu servades ja üks suur keskel. Nagu 9-5 puhul oodatakse ka 9-3 iluvõrele ja tulede servadesse rohkem kroomelemente. Ka stanged saavad kerge kohenduse, enamjaolt selle arvelt, et kaovad kummist ribad, mis kaovad ka ustelt. Niigi modernse välimusega tagatuled jäävad aga muutumatuks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077