27. veebruar 2007
Jaga lugu:

Tallinna Sadam teenis mullu ligi 600 miljonit krooni kasumit

Tallinna Sadam teenis 2006. aastal 595,6 miljonit krooni kasumit. 2005. aastal oli kasum 428,6 mln krooni, teatas firma börsile.

Ettevõtte teates seisis, et 2006. aastal saavutas AS Tallinna Sadam taas kord oma ajaloo suurima kaubamahu.

Sadamat läbinud reisijate arv aga vähenes veidi. Kuigi kaubamaht saavutas rekordilise taseme, jäi see siiski mõnevõrra alla oodatud mahu seoses vedellasti mahu vähenemisega. Kaubamahu kasv saavutati aga eelkõige puistlasti plaanipärase kasvu läbi, vähendades seeläbi vedellastiga seotud riske, mis vastas pikaajalise strateegia realiseerimiskavale. Strateegia peamisteks märksõnadeks on riskide hajutamise eesmärgil uute (vedellastiga mitteseotud) kaubavoogude kaasamine, jätkuv reisijate arvu suurendamine ning sadamas tegutsevatele osapooltele stabiilse investeerimiskliima loomine. Eesmärgiks võetud kiirem kasv konkureerivatest Soome ja Balti transiidisadamatest täideti ka 2006. aastal.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee