26. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Edelaraudtee lisab Tartu-Valga liinile neli uut rongireisi

Riigisisest rongiliiklust korraldav Edelaraudtee lisab alates 1. märtsist Tartu-Valga liinile kaks täiendavat rongipaari päevas ehk neli uut reisi, mis teeb reisirongiliikluse Lõuna-Eestis oluliselt kättesaadavamaks.

Alates 1. märtsist lisanduvad Tartu-Valga suunale uued reisid, väljumisega Tartust kell 5:57 ja 13:50 ning Valgast kell 8:17 ja 17:37, teatas firma. Samuti hakkab üks täiendav rongipaar päevas teenindama marsruudil Tartu-Elva, väljudes Tartust kell 12:10 ning Elvast kell 13:00.

Edelaraudtee reisijateveo juhi Annemari Oherdi sõnul on Lõuna-Eestis rongiliikluse tihedamaks ja kiiremaks muutumine kohalike inimeste jaoks olulise tähtsusega. „Kuna soovime oma sõitjate ootustele võimalikult igakülgselt vastata, siis oli Tartu-Valga vahelise rongiühenduse tihendamine meie jaoks väga tähtis samm,” tõdes Oherd, kelle hinnangul toob rongiliikluse tihendamine tõenäoliselt kaasa ka reisijate arvu senisest jõudsama kasvu.

Annemari Oherdi sõnul toetab täiendavate reiside lisamist Tartu-Valga liinile ka asjaolu, et veel käesoleva aasta jooksul saavad renoveeritud nii Tartu kui ka Elva raudteejaamad. Samuti teostab Eesti Raudtee 2008 ja 2009 aasta jooksul Tartu-Valga vahelisel marsruudil parandustöid, mis võimaldab tulevikus ühendust ka 15-20 minuti võrra kiiremaks muuta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077