6. veebruar 2007
Jaga lugu:

Audi teeb suure kupee

Nagu piltidelt näha, on Automedia fotograafid seekord külmailma testidelt tabanud Audi A5, mis on kontseptauto Nuvolari otsene järglane.

Ideeautot esitleti Genfis juba neli aastat tagasi. Piltidelt võib näha, et kupee tuleb märksa suurem kui A4 ehk isegi sama suur kui A6. On selge, et Audi üritab selle suurusega edestada oma selle segmendi põhikonkurente BMW 3. seeria kupeed, Mercedes CLK-d ja Volkswagen EOS-i. Selles suurusklassis pole ühelgi tootjal normaalset luksuskupeed pakkuda.

Arvatakse, et hiljem saab Audi A5 ka pehme katuse ehk sellest tehakse ka kabriolettversioon. Mootoriteks ennustatakse kahte erinevat varianti - kolmeliitrine turbodiiselmootor ja 3,2 liitrine V6 bensiinimootor. Uut mudelit esitletakse avalikkusele selle aasta lõpuks.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee