6. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Audi teeb suure kupee

Nagu piltidelt näha, on Automedia fotograafid seekord külmailma testidelt tabanud Audi A5, mis on kontseptauto Nuvolari otsene järglane.

Ideeautot esitleti Genfis juba neli aastat tagasi. Piltidelt võib näha, et kupee tuleb märksa suurem kui A4 ehk isegi sama suur kui A6. On selge, et Audi üritab selle suurusega edestada oma selle segmendi põhikonkurente BMW 3. seeria kupeed, Mercedes CLK-d ja Volkswagen EOS-i. Selles suurusklassis pole ühelgi tootjal normaalset luksuskupeed pakkuda.

Arvatakse, et hiljem saab Audi A5 ka pehme katuse ehk sellest tehakse ka kabriolettversioon. Mootoriteks ennustatakse kahte erinevat varianti - kolmeliitrine turbodiiselmootor ja 3,2 liitrine V6 bensiinimootor. Uut mudelit esitletakse avalikkusele selle aasta lõpuks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077