24. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ninnas: ma ei kavatse hakata suure poliitikaga tegelema

Tallink grupi nõukogu esimees Toivo Ninnas ütles, et Keskerakonda astumise põhjus oli soov merendust edasi arendada, aktiivse parteipoliitikaga mees tegelema ei kavatse hakata.

Eile Keskerakonnaga liitunud Ninnas ütles, et initsiatiiv erakonda astuda tuli tema poolt, keegi ei ole teda erakonda värvanud.

Ninnas märkis, et tema soov ei ole hakata aktiivse parteipoliitikaga tegelema: "Ma ei soovi silma paista ega taha mingeid ameteid. Ma ei taha suure poliitikaga tegelema hakata." Ninnas kinnitas, kandideerida ta kuhugi ei kavatse, vaid tahab tegeleda siiski valdkonnaga, mis on talle kõige südamelähedasem ehk merendusega.

Ninnase sõnul ei ole tal midagi halba Reformierakonna kohta öelda, kuid merenduse valdkonnast hoolib Eestis just Keskerakond. "Reformierakonnas öeldi läbi lillede, et kui ei meeldi, võite ära minna," vihjas Ninnas sellele, et Reformierakonnas merendust toetada ei kavatsetud.

Ninnase sõnul peaks Eesti riik meie laevandust toetama, sest vastasel korral võivad laevad loobuda Eesti lipu all sõitmisest.

Ninnase sõnul on laevandustoetused Euroopa Liidus tavalised, aga Eestis ei ole see valdkond jätkusuutlikult organiseeritud.

Ninnase sõnul on talle igati sümpaatne Keskerakonna praegune valimislubadus anda inimestele paremat palka: "Eks paremat palka on kõigile vaja."

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077