10. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn teenis parkimisest üheksa kuuga 45,8 miljonit krooni

Tallinna teenis parkimistasudelt selle aasta üheksa kuuga 45,8 miljonit krooni, teatas Falck.

Seda on seitsme miljoni krooni võrra rohkem kui mullu samal perioodil.

Parkimisõiguse müügist tasulisel parkimisalal teenis Tallinn tänavu üheksa kuuga 30,6 miljonit krooni. Aastaga on piletimüügikäive kasvanud 18 protsenti – 2005. aastal samal perioodil teenis linn parkimisõiguse müügist 25 miljonit krooni.

Viivistasuotsustega määratud summadest laekus linna kassasse üheksa kuu jooksul ligi 15,2 miljonit krooni. 2005. aasta esimese üheksa kuu viivistasude laekumine oli väiksem 1,5 miljoni krooni võrra.

AS Falck Eesti korraldab Tallinnas parkimist alates 2001. aastast

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077