Autorid: Tõnu Tramm, Ken Rohelaan, Jane Suu • 15. detsember 2022

Dividendide TOP: Linfordi omanikud edestasid Olerexi ja CF&Si omi

Äripäeva 2021 majandusaasta põhjal valminud dividendide TOPis on 251 enam kui 250 000 eurot dividende välja võtnud ettevõtjat. Neist 17 on seotud transpordi ja logistikaga. Kes nad on ja kui palju omanikutulu nad seekord deklareerisid?
Linford Transport oli kõrgel kolmandal kohal ka viimases Autotranspordi TOPis.
Foto: Linford AS

Eelmise majandusaasta lõppedes deklareeris Eestis juba teist aastat järjest suurimat omaniktulu Gruusia päritolu IT-ärimees Mikheil Lomtadze, ühtekokku 8,1 miljonit eurot. Tegemist on ettevõtjaga, kellel on Eestis vaid üks firma, Blue Ocean One, ja kelle vara väärtus on välismeedia hinnangul mitu korda suurem, kui oli viimati Äripäeva Rikaste TOPi võitnud Markus Villigul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077