Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 28. september 2022

Autotranspordi TOP: võitjal jääb Eestis tööd aina vähemaks

„Kõige probleemsemad on just siseveod, sest kõikvõimalikud hinnad kasvavad, aga töömahud langevad. Meil ei ole iga päev tervele autopargile enam tööd pakkuda. Sellist olukorda ei ole suveperioodidel olnud juba mitukümmend aastat,“ tunnistab 2021. aasta majandustulemuste põhjal valminud Autotransporti TOPi võitja, Realsten OÜ juht Sergei Polonski.
Realsten OÜ juhatuse liige Sergei Polonski.
Foto: Erakogu

Eelmise aasta TOPi 7. kohal olnud Realsten OÜ juhatuse liige Sergei Polonski sõnul ei arva ta, et ettevõtet saatis mullu eriline edu, vaid tulemused olid lihtsalt mingitel objektiivsetel põhjustel paremad. „Arvatavasti õnnestus saada paremate tingimustega lepingud, parema hinnaga toorainet ja kütust või kliendid maksid arveid paremini. Igal pool natuke kokkuhoidu toobki tulemuse.”

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077