Autor: UTA Sp. z o.o. • 25. aprill 2023

Piirideta liikuvus üle Euroopa uue põlvkonna EETS-seadmega UTA One® next

UTA Edenred on transpordiettevõtetele juba 60 aastat pakkunud terviklikke lahendusi kogu Euroopas. Lisaks kütuse- ja teeninduskaartidele ning teemaksu lahendustele on UTA Edenredi klientide käsutuses täispakett teenuseid ja tööriistu, mis hõlbustavad autopargi haldamist ja aitavad sellega kaasnevaid kulusid säästa. Tänu ulatuslikule aktsepteerimisvõrgustikule – pea 80 000 punkti 40 Euroopa riigis, on klientidel pidev juurdepääs UTA Edenredi pakutavatele teenustele ja toodetele, kus iganes neid parasjagu vajatakse.

Nüüdsest pakub UTA Edenred klientidele oma järgmise põlvkonna koostalitlusvõimelist teemaksuseadet UTA One® next, mis on mõeldud veokitele üle 3,5 t. Euroopa elektroonilise teemaksuteenust (EETS) toetav uus pardaseade ühendab oma eelkäija UTA One®’i tõestatud jõudluse uue nutika tehnoloogiaga lihtsamaks ja intuitiivsemaks kasutamiseks.

Tänu ühilduvusele 4G võrgustandardiga on UTA One® next valmis tegutsema kõige kaasaegsemates teemaksu kogumise süsteemides. OBU ühendatakse püsivalt sõiduki elektrisüsteemiga. Püsimontaažiga välditakse trahve, mis sageli tulenevad seadmete sigaretisüütaja pesasse paigaldamisel tekkinud vigadest. Uue seadme kompaktne suurus ei piira juhile nähtavust tuuleklaasil.

Spetsiaalne rakendus nutitelefonidele ja tahvelarvutitele tagab mugava ja kiire boksi juhtimise ning võimaldab tõhusalt muuta seadeid (nt telgede arv või sõiduki kaal) ning vaadata üle aktiveeritud teemaksukontekste, staatuse- või veateated. Seadet saab hallata sellel olevate nuppude abil, ning tulevikus lisandub võimalus seda juhtida häälkäskluste abil.

Valitud teemaksusüsteeme saab aktiveerida või deaktiveerida UTA kliendiportaalis.

17 teemaksukontekstiga 15 riigis UTA One next säilitab oma eelkäija positsiooni kõige laiahaardelisema EETS lahendusena turul – seadmega saab arveldada teemakse Belgias (sh Liefkenshoektunnel), Saksamaal, Prantsusmaal, Itaalias (sh Caronte praamiühendus), Austrias, Poolas (A4 ja e-TOLL võrk), Ungaris, Bulgaarias, Portugalis, Hispaanias, Norras (sh parvlaevad ja sillad), Rootsi (sillad), Taani (sillad) ja Šveits (sh Liechtenstein). UTA Edenred töötab süstemaatiliselt selle nimel, et lisada teenuste hulka rohkem süsteeme, mis on saadaval UTA One® ja UTA One® next’ga ning lähiajal laieneb seadmete tegevusvaldkond Tšehhi ja Slovakkiasse.

UTA One® next on juba saadaval ja asendab UTA One'i kõigi uute tellimuste puhul.

Olemasolevaid UTA One® seadmeid saab piiranguteta kasutada kuni nende aku kasutusaja lõpuni.

Teemaksud UTA One Move’iga – lahendus mootorsõidukitele alla 3,5 t.

UTA Edenred pakub alla 3,5 tonni kaaluvatele sõiduautodele ja kaubaautodele teemaksu kogumiseseadet, UTA One Move®. OBU võimaldab kiiret ja tõrgeteta maksude arveldamist Prantsusmaal, Portugalis, Hispaanias ja Itaalias – ka piiratud liiklusega tsoonis ajaloolises Milano vanalinnas. Lisaks saab UTA One Move®-iga arveldada parkimistasusid paljudes eelnimetatud riikide parklates, ning parvlaevareise Lõuna-Itaalia ja Sitsiilia vahel.

Tänu aastatepikkusele kogemusele ja suurepärastele teadmistele transporditööstuses toimuvate protsesside kohta on UTA Edenred konkurentsitu partner, kes mõistab kliendi vajadusi ja pakub reaalset tuge. Lisaks hetkevajadustele kohandatud pakkumisele UTA Edenredi klientidele on saadaval asjatundlik nõustamine ja sooduspaketid, mis võimaldavad säästa ja oluliselt mõjutada autopargi ülalpidamiskulusid. Rohkem UTA teenuste kohta saate teada siit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077