Autorid: Janno Riispapp, Stiine Reintam • 23. jaanuar 2024

Alexela juhatuse liige: kütuse hinda mõjutavad presidendivalimised

Tänavused USA presidendivalimised võivad mõjutada kütuse hinda, sest valimiste nimel tehakse suuri pingutusi, et oma valijatele meeldida, rääkis Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna.
Alexela juhatuse liige Tarno Kärsna.
Foto: Alexela

“Energia on alati olnud valimistel võtmeküsimus ja on näha, kuidas ka USA teeb kõik endast oleneva, et nii nafta- kui ka gaasivarud oleks olemas ja hinnad oleksid tarbijale mõistlikud,” tõdes Kärsna Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077