Autor: Simo Sepp • 9. juuni 2022

Cleveron Mobility juht: meie seaduste järgi ootama ei jää

Cleveron Mobility juht Arno Kütt rõhutab hommikuprogrammi intervjuus, et ettevõte tahab jõuda oma tootega sinnamaale, kus autonoomsete sõidukite seaduseelnõude vastuvõtmisel oleks võimalik tooted kohe tänavatele tuua.
IPOt korraldava Cleveron Mobility juht Arno Kütt räägib intervjuus ka börsiletulekust.
Foto: Liis Treimann

Lisaks oma autonoomsete sõidukite arendamisele osaleb Cleveron Mobility ka erinevates töörühmades, mille eesmärgiks on panna kokku isesõitvate masinate seaduseelnõud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077