Autor: Mai Kroonmäe • 14. detsember 2021

Vesinikbussid said jala Tartu ühistranspordi ukse vahele

Eesti Energia juhatuse liige Margus Vals, Go Groupi juht Jüri Etverk ja Alexela juht Marti Hääl on vesinikbusside usku.
Foto: Äripäev
Tartu ühistransport võib peagi saada vesinikbusside võrra rikkamaks, sest Eesti Energia, Alexela, GoBus ja Tartu linn kavandavad rohevesiniku pilootprojekti, mille tulemusel alustaksid esimesed vesinikbussid inimeste teenindamist aastal 2023.

Äripäeva raadio sisuturundussaates arutleme, miks on konkreetne projekt ja ka rohevesiniku tervikahela toimimise katsetamine Eesti oludes oluline, kes sellest võidavad, millised on rahvusvahelised kogemused ja millist rolli mängib innovatsiooni toetamisel avalik sektor.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077