Autorid: Allan Rajavee, Kristjan Pruul, Pille Ivask • 24. august 2020

Soome reisikeeld lööks valusalt

Soome teatas eelmisel nädalal, et kehtestab uued reisipiirangud. Eesti jäi esialgu nimekirjast välja, kuid on oht, et võime sattuda põhjanaabrite musta nimekirja.
Foto: Liis Treimann
Koroonaviiruse levik on Soome väga pelglikuks muutnud ning see võib tähendada, et ka Eesti jõuab nakatunute arvu kasvu korral nende riikide sekka, kust saabudes kaasneb kahenädalase karantiini kohustus.

See omakorda tähendaks meile aga suurt lööki – arvestades, kui palju eestlasi käib Soome tööle ja panustab saadud palga Eestisse, tooks isolatsioonikohustus kaasa justkui teise töötukassa sulgemise, ütles Äripäeva ajakirjanik Kristjan Pruul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077