Autorid: Priit Pokk, Logistikauudised.ee • 2. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lahendus ümbrikupalkade vastu takerdus poolel teel

Autoettevõtete liidu direktor Villem Tori selgitas, miks pole mindud veel täielikult üle elektroonilistele veoselehtedele ning mis oleks neist saadav võit.
Foto: Andras Kralla
Saates "Maksu- ja tolliamet annab nõu" kõneleme olukorrast transpordisektoris – millised on mured, kuidas võidelda ümbrikupalgaga ja miks tasuks minna üle elektroonilistele veoselehtedele.

Külas on autoettevõtete liidu direktor Villem Tori, tööinspektsiooni juhtiv tööinspektor Jüri Milov ning maksu- ja tolliameti maksuauditi osakonna üksuse juht Külli Koidumäe. Saadet juhib Priit Pokk.

Saadet toetab maksu- ja tolliamet.

Kuula saadet "Maksu- ja tolliamet annab nõu" Äripäeva raadio podcast'ide keskkonnast.

TULEKUL

Veebiseminar “Kuidas on autojuhtide töö reguleeritud?”

Toimub 15. aprillil kl 14.00–15.30 Äripäeva veebiseminaride keskkonnas.

Esinevad oma ala spetsialistid Külli Koidumäe maksu- ja tolliametist, Villem Tori Autoettevõtete liidust, Jüri Milov ja Alesja Gorbunova tööinspektsioonist.

Peamised teemad:

Autojuhi töötamist käsitlevad nõuded. Kes on sõiduki roolis olev isik, kas auto juht või mõne muu ametinimetusega töötaja. Nõuded rendiagentuuri teenust kasutava autojuhi suhtes. Millised andmed kantakse TÕRRI. Töö- ja palgatingimused autojuhtidele. Palgatingimuste statistiline pool. Sõidukijuhtide järelevalve, enamlevinud vead, huvitavad näited ja kaasused. Summeeritud tööaja kokkulepe ja rakendamine, ületunnitöö, rendiettevõtte kohustused renditöötaja eest jpm.

Veebiseminarile saab registreerida SIIN!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077