Autor: Äripäev • 8. veebruar 2024

Kätes rool … aga enam vanaviisi ei lenda

Foto: Anti Veermaa
Eesti maanteetranspordi sektor vajab riigi tuge nii taristusse tehtavate investeeringute, õigusruumi arendamise kui kogu ärikeskkonna uuesti mõtestamise näol, kirjutas Äripäev oma sellel nädalal ilmunud juhtkirjas.

Äsjane õpetajate streik õpetas muu hulgas mõndagi, mida saab üle kanda teistessegi eluvaldkondadesse. Äripäeva meelest on maanteetranspordiski põhiprintsiip sarnane – ühest küljest on vaja kiireid otsuseid, mis aitaks ettevõtetel raskusi ületada, seejuures tuleb aga arvestada tuleviku nõudmisi ehk pikka vaadet. Ehk siis – riik peab aitama kujundada vaba ärikeskkonda, mitte asuma raha külvama.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077