Autor: Simo Sepp • 28. aprill 2022

Tallink kahekordistas käibe, kuid võitleb endiselt kahjumiga

Tallink kahekordistas 2022. aasta esimeses kvartalis müügitulu, kuid jäi endiselt tugevalt kahjumisse.
Tallink on suutnud käibe peaaegu kahekordistada aasta varasemaga võrreldes, kuid jääb siiski tugevalt alla 2020. aasta esimese kvartali müüginumbritele.
Foto: Andras Kralla

Selle aasta esimese kolme kuuga teenis Tallink 106,1 miljoni euro suuruse müügitulu, mida on aasta varasemast 97,5% ehk 52,4 miljoni euro võrra rohkem. 2020. aasta esimese kvartalis oli ettevõtte käive aga 154,9 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077