Autor: Aivar Õepa • 6. oktoober 2021

Daimler lööb sõidu- ja veoautode tootmise lahku

Mercedes-Benzi märgiga veoautode ja busside koosteliin Wörthis Saksamaal.
Foto: Daimler
Sõiduautode ja veokite tootja Daimleri aktsionäride üldkoosolek otsustas heaks kiita ettevõtte jagunemise kaheks ja senise sõiduautodivisjoni ümbernimetamise Mercedes-Benz Group AG-ks,

Senine Daimler AG, 1. veebruarist Mercedes-Benz Group AG ning veokite ja busside tootmisdivisjon, uue nimega Daimler Truck Holding AG hakkavad mõlemad kauplema Frankfurdi börsil, samuti 1. veebruarist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077