Autorid: Rait Kondor, Logistikauudised.ee • 12. juuni 2019

Amazon lahkub valmistoidu kullerteenuse turult

Amazoni logo logistikakeskuse seinal Saksamaal.
Foto: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
Amazon.com teatas teisipäeval, et lõpetab juuni lõpus oma valmistoidu kullerteenuse pakkumise USAs, andes Reutersi sõnul alla tihedale konkurentsile, mida pakuvad GrubHub, DoorDash ning Uber Eats.

Amazon andis teada, et nad lõpetavad Amazon Restaurants äritegevuse 24. juunil ning see puudutab vaid väikest osa Amazoni töötajatest, kellest paljud on leidnud Amazonis juba uue töökoha.

Amazon Restaurants alustas tegevust 2015.aastal Seattle’is ning selle eesmärgiks oli anda Amazon Prime’i liikmetele võimaluse lisaks muudele kaupadele tellida Amazoni kaudu ka valmistoitu. Teenust laiendati enam kui 20 USA linna ning hiljem ka Londonisse, kus tegevus lõpetati siiski juba eelmise aasta novembris.

Reuters märgib ära, et Amazonil on oma huvid toidukullerteenuse turul siiski säilinud, sest mais ostis Amazon osaluse Briti toidukulleri firmas Deliveroo, juhtides 575 miljoni dollari suurust kapitali kaasamist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077