Autor: Andi Pleskovski • 1. november 2022

Ekspert: lao- ja tootmispindadega kitsas käes, nõukaaegsed põlatakse ära

Uute lao- ja tootmispindade arendamisele on tänavune aasta veeretanud suuremaid katsumusi kui büroopindade turule, kirjutab RE Kinnisvara juhtiv konsultant Andi Pleskovski.
RE Kinnisvara juhtiv konsultant Andi Pleskovski
Foto: Erakogu

Nii nagu büroopindade turul, on ka lao- ja tootmispindade puhul tähtsaim mõjutaja ning turu tervise indikaator uute äriruumide turuletoomine ning nende üürileandmise või müügi tempo. Lao- ja tootmispindade turul on uute äriruumide osakaal isegi suurem kui büroopindade turul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077