Autor: Priit Heinaste • 9. oktoober 2020

Kaubaveosektor otsib oma suunda

Globaalne tervisekriis on paratamatult jätnud oma jälje ka kaubaveosektorile. Kriisi kõrghetkel tegutsesid riigid küll kiiresti, et tagada kaupade rahvusvaheline vaba liikumine, kuid ettevõtted pidid siiski silmitsi seisma nii ajutiste liikumistõrgete kui ka järsu nõudluse langusega, kirjutab KPMG vandeaudiitor Priit Heinaste.

Järjest on ilmunud uusi andmeid kriisi mõjude ja ulatuse kohta, mis toetavad varasemaid arvamusi, et need mõjud on kiired, järsud ja ulatuslikud.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077