Autor: Mart Raamat • 14. jaanuar 2020

Mart Raamat: homme "tangime" elektrit, kuid millise hinnaga?

Info elektriliitumiste kohta olgu läbipaistvalt kõigile turuosalistele kättesaadav; mida suuremaks kujuneb konkurents laadimisturul, seda soodsama hinna tarbija saab, kirjutab Eesti Õliühingu tegevjuht Mart Raamat.
Mart Raamat.
Foto: Eesti Õliühing

Veel paari aasta eest oli elektritransport vaid ilus tulevikuperspektiiv, kuid soov võidelda kliimamuutuste vastu, läbimurded tehnoloogiates ning elektriautode turu arendamist soodustavad Euroopa Liidu direktiivid toovad märkimisväärsed muudatused juba õige pea ka Eesti transpordisektorisse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077