Autor: Logistikauudised.ee • 8. juuli 2024

Tšehhi firma hakkab Tallinnas jalgrattaringlust pakkuma

Augusti lõpus asub Tallinnas tegutsema uus jalgrattaringluse pakkuja Rekola Bikesharing. Seni Tšehhis ja Slovakkias tegutsenud ettevõte toob Eesti pealinna 200 mehhaanilist jalgratast.
Rekola Bikesharingu roosa jalgratas.
Foto: Rekola Bikesharing

Tallinna abilinnapea Kristjan Järvan rõhutas möödunud kuul toimunud kohtumisel Rekola Bikesharingu direktori Vitek Ježekiga, et ta tervitab uue eraettevõtja lisandumist Tallinna ühistransporti ja konkurentsi suurenemist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077