Autor: Logistikauudised.ee • 8. juuli 2024

Elmo avas täisautomaatse laadimisjaama oma kaugjuhitavatele autodele

Kaugjuhitava auto tehnoloogia arendaja ja sõidukijagamisteenuse pakkuja Elmo ning laadimislahenduste pakkuja Elonroad teatavad maailma esimese täisautomaatse laadimisjaama avamisest kaugjuhitavatele sõidukitele.
Elmo sõiduk sõitmasse laadimisse.
Foto: Elmo

Kaugjuhitavaid sõidukeid laetakse jaamas automaatse juhtrööpa abil. Avamisüritusel esitleti Elmo kaugjuhitavat Nissan Leafi ja Renault Zoet, mis on Elonroadi poolt ümber ehitatud. Elonroad on Rootsi rohetehnoloogia ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektrisõidukite laadimistehnoloogiate arendamisele ja uuendamisele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077