Autor: Logistikauudised.ee • 8. juuli 2024

Juunis reisis rongiga üle 672 000 reisija

2024. aasta juunikuus sõitis Elroni reisirongidega enam kui 672 000 reisijat, mis on aasta varasemast 5% vähem. Esimese poolaasta jooksul on rongiga sõitnud 3,98 miljonit reisijat.
Juunis reisis rongiga üle 672 000 reisija.
Foto: Liis Treimann

“Rongireisijate arvule on juunikuus tervikuna tugevat mõju avaldanud toimuvad laiaulatuslikud raudteeremondid. Näiteks Tapa – Tartu vahelisel raudteel toimuvad remonttööd küll vaid keskmiselt kuuel argipäeval kuus, kuid reisijate arv lõunasuunal vähenes eelmise aasta juuniga võrreldes ligi viiendiku,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. „Esimesel poolaastal oli kogu reisijate arv tervikuna aasta varasemast küll 3% suurem, kuid juunikuus eelmise aasta juuniga võrreldes 5% väiksem. Juunikuu tõi ka poolaasta reisijate päevarekordi, kui 7. juunil sõitis Elroni rongidega 30 763 reisijat.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077