Autor: Logistikauudised.ee • 5. juuli 2024

Saaremaale tuleb tänavune esimene kruiisilaev

Saaremaa sadam tervitab pühapäeval, 7. juulil selle aasta esimest kruiisilaeva. Hommikul kell 10 sildub sadamas Regent Seven Seas Cruisesi kruiisilaev Seven Seas Navigator.
Seven Seas Navigator Hamburgis.
Foto: Lothar Lorenz, Panthermedia/Scanpix

Laeva pardal on 487 peamiselt Ameerika Ühendriikidest pärit reisijat, edastab Tallinna Sadama pressiteade. Kokku on laeval on reisijaid 17 erinevast riigist, sealhulgas Austraaliast, Kanadast ja Singapurist. Laev saabub Saaremaale Leedust Klaipeda sadamast ja jätkab õhtul kell 19 oma teekonda Tallinna Vanasadamasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077