Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuli 2024

Iga kümnes auto võib jätta selle omaniku tee äärde

Keskeltläbi iga kümnes inimene kogeb väga tihti olukorda, kus tema auto läheb rikki ning seetõttu jääb sõit pooleli, regulaarselt puutub isikliku autoga seotud probleemidega kokku pool elanikkonnast, selgus kindlustusseltsi Balcia ja uuringufirma Norstat uuringust.
6 protsenti meesjuhtidest tunnistas küsitluses, et ei saa rehvivahetusega ise hakkama.
Foto: Andres Haabu

Eesti inimeste seas läbi viidud uuringuga soovis kindlustusselts Balcia teada saada, kui sagedasti peavad inimesed oma sõidu pooleli jätma, sest autoga juhtunud probleemid ei luba enam edasi liikuda. Selgus, et peaaegu iga kümnes inimene puutub autoga seotud riketega kokku väga tihti. 48% vastanutest kogeb probleeme sõidukiga aeg-ajalt ning 44% pole kunagi pidanud ühtki sõitu pooleli jätma.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077