Autor: Andre Anni • 3. juuli 2024

Tallink vedas juunis vähem reisijaid

Tallink Grupp vedas tänavu juunis 570 803 reisijat, mida on eelmise aasta juuniga võrreldes 3,7 protsenti vähem.
Tallink Grupp vedas 2024. aasta teises kvartalis (aprill–juuni) 1,45 miljonit reisijat, mida on eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 5,8 protsenti vähem.
Foto: Andras Kralla

Börsiteatest selgub, et Tallinki veetud kaubaveoühikute maht vähenes 8,5 protsendipunkti võrra, 25 383 ühikuni, ning veetud reisijate sõidukite maht vähenes eelmise aastaga võrreldes 9,8 protsenti ning oli 86 651 ühikut.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077