Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuli 2024

Rally Estonia ajal kehtivad lennupiirangud

Ajavahemikul 5. juulist kuni 7. juulini Lõuna-Eestis toimuva Rally Estonia ajal on kehtestatud lennupiirangu alad, teatab transpordiamet.
Mullune Rally Estonia
Foto: HONZA FRONEK, Rally Estonia

Ilma ürituse korraldaja loata (Estonian Autosport Events MTÜ) on seal keelatud lennata mehitatud ja mehitamata õhusõidukitega. Piirangud ei kehti sündmusega seotud lendudele ning SAR- ja HOSP-lendudele.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077