Autor: Logistikauudised.ee • 4. juuni 2024

Remonttööde tõttu tulevad Tapa–Tartu liinile rongide asemel bussid

Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul kestvate remonttööde tõttu teenindavad juunikuu kuuel argipäeval Tapa–Tartu ja Tapa–Tamsalu vahel reisijaid rongide asemel bussid.
Tallinnast Tartusse sõites tuleb mõnikord vahetada rong bussi vastu.
Foto: Raul_Mee

“Nagu maikuuski teenindavad ka juunis Tapa–Tartu vahelise raudtee remonttööde tõttu kuuel argipäeval Tallinn–Tartu–Valga liini osaliselt bussid,” ütles Elroni kommunikatsioonijuht Kristo Mäe. “Remonttööd Tapa–Tartu vahelisel raudteelõigul on vajalikud, et saaksime uute Škoda rongide saabudes pakkuda liinil tulevikus sagedamat sõiduplaani ja kiiremat kohalejõudmist.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077