Autor: Logistikauudised.ee • 3. juuni 2024

Nova Post pakub paki saatmist üheksasse riiki

Ukraina juurtega logistikafirma Nova Post, mis sisenes Eesti turule 2023, aasta oktoobris, esitles klientidele uut teenust. Nüüd saab saata dokumente, pakke või kuni 100 kg kaaluvaid veoseid mitte ainult Euroopast Ukrainasse või vastupidi, vaid ka Euroopa riikide vahel, kus on olemas Nova Posti filiaal.
Foto: Nova Post

Euroopa riikide vahel tarnib Nova Post saadetisi kontorisse, kulleriga, postkontorisse või pakiautomaati. Eestist on võimalik saata pakki üheksasse riiki, kus Nova Postil on ametlik esindus: Poolasse, Lätti, Leetu, Tšehhi, Saksamaale, Slovakkiasse, Ungarisse, Itaaliasse ja Hispaaniasse ning Ukrainasse. Tarneaeg Euroopa riikide vahel on alates kahest päevast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077