Autor: Logistikauudised.ee • 29. mai 2024

Eleport rajab koostöös kaubandushiiu Carrefouriga Poola elektriautode laadimispunkte

Elektriautode avaliku laadimisteenuse Eleport teatas strateegilise koostöölepingu allkirjastamisest kaubandushiiu Carrefouriga. Lepingu kohaselt ehitab Eleport 70 Carrefourile kuuluvale kinnistule 170 laadimispunkti. Esimesed laadijad avatakse käesoleval aastal.
Eleport Poola müügijuht Paweł Doleciński, Carrefour Poola kinnisvara ja laienemise direktor Agata Kopytyńska.
Foto: Eleport

Eleport kasutab avalikes laadijates Eestis, Lätis, Leedus ja Poolas Euroopa Liidu poolt sertifitseeritud taastuvatest allikatest toodetud energiat. Carrefouri globaalse strateegia “Carrefour 2026” kohaselt on kaubandushiiu eesmärk olla klientidele võimalikult kättesaadav ning vähendada ettevõtte CO2 jalajälge.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077