Autor: Logistikauudised.ee • 15. mai 2024

Eestlaste automüügiidu sai jala Amazoni ukse vahele

Automüügiplatvormi Autobahn.Tech arendav Eesti idufirma sai Amazon AWS Partner Networki valideeritud liikme sertifikaadi, mis suurendab väljavaateid koostööks Amazoni partneriteks olevate suurte autotootjate ja -müüjatega.
Autobahn.Techi asutaja Martin Piirmaa
Foto: Autobahn.Tech

“Amazon AWS Partner Networki valideeritud liikme sertifikaat on kindlustunne autotootjatele ja nende müügivõrgule, et oleme võimelised pakkuma täisteenust alates ostjast kuni tootjani ning, mis eriti oluline, meil on võimekus seda teenust mastaapselt skaleerida,” rääkis idufirma Autobahn.Tech asutaja Martin Piirmaa, kelle sõnul peavad kõik AWS Partner Networki liikmed läbima FTR- (fundamental technical review) protsessi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077