Autor: Logistikauudised.ee • 6. mai 2024

Tallinna ühistranspordist ollakse kõige rohkem rahul bussidega

ASi Tallinna Linnatransport (TLT) teenust hindab jätkuvalt kõrgelt 81% sõitjatest, selgus Turu-uuringute ASi värskest uuringust.
Tallinna liinibussidega oli rahul 87 protsenti küsitletutest.
Foto: Andras Kralla

Vaatamata lõppenud aasta hulgalistele ümberkorraldustele ja teedeehitusele linnas hinnati ühistransporti viie punkti skaalal tugeva rahuloluindeksiga 4,19. Rahulolu erinevate transpordiliikidega on jätkuvalt kõrgel tasemel ning parim tulemus on seekord bussidel – bussidega on rahul 87%, trammidega 77% ning trollidega 68% sõitjatest, edastab Tallinna Linnatranspordi pressiteade.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077