Autor: Logistikauudised.ee • 3. mai 2024

Sõidukite elektrilaadimispunktide võrgustik täieneb ELi toel

Oma elektrilaadimisvõimalusi asub laiendama Neste, samuti siseneb Eesti turule oma projektiga Tesla. Kokku rajatakse Euroopa Liidu toel Eestis seitsmesse elektrilaadimisjaama 48 uut laadimispunkti.
EL toetab laadimispunktide rajamist.
Foto: Andras Kralla

Kliimaministeeriumi liikuvuse asekantsler Sander Salmu sõnul näitavad rahvusvahelised uuringud, et elektriautod muutuvad aina taskukohasemaks ning tootevalik laiapindsemaks, mistõttu nende populaarsus kasvab.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077