Autor: Logistikauudised.ee • 29. aprill 2024

Tallinn paigaldab mugavamad ühistranspordipeatuste ootekojad

Sel aastal vahetatakse Tallinnas välja üle 300 ühistranspordipeatuse ootekoja. Esimene uue ootekoja prototüüp on paigaldatud juba Vabaduse väljaku peatusesse, et testida infoekraani sobivust ja vastupidavust Tallinna linnaruumis.
Vabaduse väljaku uus bussiootepaviljon.

Abilinnapea Kristjan Järvan selgitas, et tänavu paigaldatakse ühistranspordipeatustesse 312 uut ootekoda, järgmise aasta plaanides on kuni 280 paviljoni vahetus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077