Autor: Logistikauudised.ee • 25. aprill 2024

DPD kasvatab Baltikumi pakiautomaatide võrgustiku 1100ni

Logistikaettevõte DPD paigaldab sel aastal Eestisse 40 uut pakiautomaati. Lätti lisandub 49 ja Leetu 75 uut pakiautomaati. Sellega kasvab DPD Baltimaade pakiautomaatide võrgustik enam kui 1100 pakiautomaadini. Investeeringu suurus on ligi 4 miljonit eurot.
Eestisse paigaldab DPD tänavu 40 uut pakiautomaati.
Foto: DPD Eesti

„Juba täna omab DPD suuruselt teist pakiautomaadivõrgustikku Eestis, uute lisandumisega liigume inimestele veelgi lähemale. DPD pakiautomaadid asuvad täna 81 protsendile Eesti inimestest kuni 2 kilomeetri kaugusel ehk suurele osale elanikkonnast on DPD pakiautomaat lühikese jalutuskäigu kaugusel,“ ütleb DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077