Autor: Logistikauudised.ee • 23. aprill 2024

Tallink võttis kasutusele elektroonilised logiraamatud

Tallink Grupp on hiljuti juurutanud nauticAi elektrooniliste logiraamatute lahenduse kogu oma laevastikus, pärast edukat prototüübi väljatöötamist ja pilootprojekti ettevõtte Paldiski–Kapellskäri kaubalaeval Sailor aastal 2023.
Tallinki laevad kasutavad nüüdsest elektroonilist logiraamatut nauticAi.
Foto: Liis Treimann

Uus süsteem võimaldab ettevõtte laevadel logida elektrooniliselt mitmesuguseid andmeid, mis varem kanti traditsioonilistesse paberkandjal logiraamatutesse. Andmed, mida nüüdsest logitakse elektrooniliselt, hõlmavad näiteks kütusekulu, jäätmete käitlust, laeva raadiovalvet, ballastimistoiminguid, kütuse punkerdamist ja palju muud. Elektrooniline lahendus jagab reaalajas andmeid ka ettevõtte kaldatöötajatele, võimaldades reaalajas ligipääsu laeva- ja reisiandmetele kõigile neile ettevõtte spetsialistidele, kes nende andmetega igapäevaselt töötavad, tagamaks veelgi suuremat tõhusust ning paremat reaalajas ülevaadet tegevusest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077