Autor: Logistikauudised.ee • 18. aprill 2024

Märtsis tabas Euroopa uute sõiduautode turgu kerge langus

Aasta esimestel kuudel enam kui kümnendiku võrra kasvanud Euroopa Liidu uute sõiduautode turul toimus märtsis kerge langus, teatab AMTEL.
Lisaks müüginumbrite vähenemisele kahanes elektriautode puhul ka nende osakaal kogumüügis.
Foto: Liis Treimann

Euroopa Liidu riikides müüdi märtsis veidi üle miljoni uue sõiduauto, mis jäi eelmise aasta märtsi tulemusele alla 5,2%. Samas ületati märtsis tublisti jaanuari ja veebruari müüginumbreid. Kokku on tänavu esimeses kvartalis antud klientidele üle ligi 2,8 miljonit uut sõiduautot ehk 4,4% enam kui mullu samal perioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077