Autor: Logistikauudised.ee • 11. aprill 2024

Tulev automaks paneb inimesi praegu bensiini- või diiselautot ostma

Eesti elanikest 12 protsenti vastas Citadele panga uuringus, et kavatsevad veel käesoleval aastal soetada endale uue auto, arvestades võimalikku automaksu aastal 2025. Enamik neist plaanib osta bensiini- või diiselauto.
Bensiini- või diiselauto ostu plaanitakse praegu seepärast, et pääseda registreerimistasust.
Foto: Liis Treimann

„Kui võrrelda selle aasta alguse andmeid möödunud aastaga, siis on uute sõiduautode müük hetkel Eestis languses. Uurisime küsitlusega inimestelt, kas 2025. aastal terendava automaksu valguses on neil plaanis siiski veel sellel aastal endale uus sõiduk soetada. Kokku 12 protsenti märkis, et neil tõesti selline kavatsus on,“ lausus Citadele liisingu juht Rainer Moppel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077