Autor: Logistikauudised.ee • 4. aprill 2024

Tallinna lennujaam avab uuenenud lounge’i

4. aprillil taasavab Tallinna lennujaam uuenduskuuri läbinud lounge’i, uue nimega Lennujaama LHV Lounge.
Lennujaama LHV Lounge
Foto: Tallinna lennujaam

ASi Tallinna Lennujaam juhatuse esimees Riivo Tuvike: “Reisijate arvu kasvust tingitud Lennujaama LHV Lounge’i ümberehitusel lähtusime erinevate reisijate vajadustest, lounge peab pakkuma mõnusat keskkonda kõigile, olgu tegemist töö- või puhkusereisijaga, üksi, sõprade või perega reisivate inimestega - kõik on meie uuenenud lounge’i oodatud,“ kirjeldab Tuvike.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077