Autor: Juuli Nemvalts • 27. märts 2024

Eesti biogaas transpordisektoris: potentsiaali on, aga suur plaan puudub

Lõviosa Bioforce tehases toodetud biogaasist kulutatakse ära Tallinna gaasibussides, kuid lähiajal avatakse Ebaveres surugaasitankla tankla ka teistele kasutajatele.
Foto: Andras Kralla
Hiljutised ebameeldivad kogemused gaasi hinnaga ei julgusta Eesti transpordisektorit enam gaasiveokitesse investeerima, ehkki potentsiaali biogaasi abil “rohelisena tegutseda” oleks veel paarikümme aasta jagu, leiab ühe suurima biogaasitootja Bioforce Eesti arendusjuht Karl Koort.

Euroopa Liidu plaan on igasuguste sisepõlemismootoritega autode tootmine lähikümnenditel lõpetada, ehk ka gaasisõidukite lõpp ei pruugi olla enam mägede taga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077