Autor: Logistikauudised.ee • 26. märts 2024

Lõppesid jäämurdetööd Soome ja Liivi lahel

Täna, 26. märtsil lõppesid jäämurdetööd Soome ja Liivi lahel. Pärnu lahel kestis jäämurdehooaeg 104 ja Soome lahel 60 päeva.
Jäämurdja Botnica Tallinna sadamas.
Foto: Andras Kralla

Pärnu ja Liivi lahel algasid jäämurdetööd detsembri keskpaigas, väldates kokku 104 päeva. Sel perioodil läks Riigilaevastiku mitmeotstarbelise laeva EVA-16 abi vaja 207 korral, kütust kulus jäämurdel 307 000 liitrit, teatab transpordiamet.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077