Autor: Logistikauudised.ee • 25. märts 2024

Tallinna Linnatransport hoiatab Facebookis tegutsevate libakontode eest

AS Tallinna Linnatransport hoiatab, et ühismeediaplatvormil Facebook on loodud Tallinna Linnatranspordi nime alt mitu libakontot, mille alt levitatakse erinevaid petureklaame.
Üks TLT nime alla tehtud libakontodest.
Foto: TLT

Libakontode alt levivad petureklaamid, kus pakutakse inimestele võimalust soetada Ühiskaart 90 päevaks tasuta sõiduõigusega. Tallinna Linnatransport ei korralda selliseid kampaaniaid ja ei müü Ühiskaarte.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077