Autor: Logistikauudised.ee • 7. märts 2024

Viking Cinderella alustab teenistust Soome lipu all

Põhjaliku uuenduse läbinud Viking Cinderella alustab 8. märtsil teenistust Helsingi–Stockholmi liinil Soome lipu all.
Kõik Viking Line'i laevad on nüüd Soome lipu all.
Foto: Liis Treimann

"Iga laev, mis hakkab sõitma Soome lipu all, suurendab Soome meretranspordi konkurentsivõimet ja tööhõivet riigis ning tugevdab riigi varustuskindlust," ütles Soome Laevaomanike Liidu tegevjuht Tiina Tuurnala.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077