Autor: Kaubandus.ee • 26. veebruar 2024

Hansab Eestil on uus juht

Veebruari keskpaigas alustas Hansab Eesti uue tegevjuhina tööd Kristo Timberg. Ettevõtte senisest tegevjuhist, Janno Kallikormist, sai Hansab Groupi tegevjuht ja juhatuse esimees.
Hansab Eesti uue tegevjuhina alustas tööd Kristo Timberg (fotol paremal).
Foto: Hansab AS

Uue tegevjuhi nägemus Hansabist on selge ja ambitsioonikas. “Kristo toob endaga kaasa tõestatud kogemused juhtimise, innovatsiooni ja strateegilise kasvu vallas. Tänu oma mitmekülgsele taustale juhtivatel ametikohtadel on Kristo valmis viima Hansabi uude edu ja innovatsiooni ajastusse“, ütles Janno Kallikorm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077