Autor: Logistikauudised.ee • 8. veebruar 2024

DHL Expressi pakid jõuavad klientideni nüüd ka Omniva kaudu

Alates jaanuari keskpaigast saavad kõik DHL Expressi kliendid oma pakid ka Omniva pakiautomaati suunata. Omniva Eesti 364 pakiautomaadiga võrgustik on seeläbi avatud DHL Expressi klientidele, kes saavad tellida oma pakid kodule veelgi lähemale.
Omniva hakkas tegema koostööd DHLiga.
Foto: Liis Treimann

“Uus teenus põhineb Omniva arendatud platvormil, mis võimaldab kuller- ja logistikaettevõtetel integreerida oma teenused Omniva pakiautomaatide avatud võrku. Omnival on Balti riikides suurim pakiautomaatide võrgustik, mida kasutades saavad teised vedajad lihtsustada pakkide kättetoimetamist ja vähendada tarneaegu,” kommenteeris avatud pakivõrgul põhinevat koostööd Omniva avatud võrgustiku arendusjuht Mait Mikker.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077