Autor: Logistikauudised.ee • 7. veebruar 2024

Tänavu selgub “Aasta tarneahelajuht 2024”! Algas kandidaatide esitamine

Äripäev, Tööstusuudised.ee ja Logistikauudised.ee hakkavad tunnustama Eesti parimaid tarneahelajuhte. Kandidaatide esitamine on avatud kuni 1. märtsini 2024.

„Viimased aastad on selgelt näidanud, kui oluline roll on toimival tarneahelal ettevõtte jaoks tegelikult. Ettevõtte tarneahelajuhid või tarneahelate arendamisega tegelevad entusiastid väärivad oma panuse eest tunnustamist,“ kommenteerib konkursi eestvedaja ja Tööstusuudised.ee juht Harro Puusild.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077