Autor: Logistikauudised.ee • 5. veebruar 2024

Osta.ee alustas koostööd Venipakiga

Eesti juhtivaid e-kaubanduse platvorme Osta.ee alustas koostööd rahvusvahelise pakiveoettevõttega Venipak. Platvormi kasutajate jaoks tähendab see, et tarnevõimaluste valik on varasemast laiem.
Foto: RIINA VAIKMAA

Venipaki hiljutisest uuringust selgus, et eestlased on usinad pakiautomaatide kasutajad – ligi pooled (45%) vastanutest kasutavad pakiautomaate vähemalt kord kuus. Sama kinnitab ka Osta.ee statistika, mille kohaselt pea pooled platvormil toimunud tehingutest jõuavad ostjateni just pakiautomaatide vahendusel. Neid eelistatakse mugavuse, hinna ja kiiruse tõttu. Nüüdsest on Osta.ee kasutajatel laiem valik tarnevõimalusi, kuna platvorm alustas tööd pakiveoettevõttega Venipak.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077