Autor: Logistikauudised.ee • 30. jaanuar 2024

CGI ja Soome Posti Group sõlmisid partnerluslepingu

Soomes, Rootsis ja Balti riikides logistika- ja kullerteenused pakkuv Posti Group sõlmis 10aastase strateegilise partnerluse lepingu rahvusvahelise tarkvaraarendus- ja ärinõustamisettevõttega CGI.
Eestis on Posti Group tuntud Itella kaubamärgi all.
Foto: Liis Treimann

Lepingu sisuks on digiteavituslahenduste arendamine ja nende tarne erinevates teavituskanalites. Lepingu raames liiguvad CGIsse üle ka ettevõtte 88 töötajat Soomest, Poolast, Lätist ja Eestist. Lisaks uuendatakse CGI abil kogu Posti senine digiteavituste tehnoloogiabaas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077