Autor: Logistikauudised.ee • 23. jaanuar 2024

Eesti Raudtee sõlmis ametiühinguga kollektiivlepingu

Eesti Raudteelaste Ametiühing ja AS Eesti Raudtee kirjutasid täna alla 2024. aasta kollektiivlepingule, milles sai kokku lepitud töötajatele mõeldud hüvedes – üle said vaadatud Eesti Raudtee töötajate töö- ja palgatingimused.
Kollektiivlepingu allkirjastamine.
Foto: Eesti Raudtee

Eesti Raudtee juhatuse esimehe Kaido Zimmermanni sõnul oli 2023. aasta raudteesektoris väljakutseterohke, sellest hoolimata soovitakse pakkuda oma töötajatele kindlust, et nad on meie ettevõttes ka järgmistel aastatel hoitud. „Neljakuuliste läbirääkimiste tulemusel saavutasime ametiühinguga hea kompromissi. Üle said vaadatud nii palgatingimused, mitterahalised hüved kui ka parem töö ning pereelu ühildamine,“ kommenteeris Zimmermann.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077